Neonreklame er et lite, men ambisiøst firma. Vi er fleksible, gir hurtige tilbakemeldinger på prisforespørsler, bidrar med konstruktive skiltløsninger - og vi kan operere med kort leveringstid ved behov. Vi følger opp våre samarbeidspartnere hele veien – også etter at varen er levert.

Alle neonrør, neonskilt, LED-skilt og øvrige skilt blir produsert hos våre samarbeidspartnere Neoonreklaam OÜ og Jaa Disain OÜ i Tallinn, Estland. De har både glassblåseri, mekanisk produksjon og egen reklame-/designavdeling. Selskapene, som har samme eiere, er ledende i Estland innen sin bransje, og har mer enn 30 års erfaring innen skilt og design.

Selskapene har 1 glassblåser, 12 personer i skiltproduksjonsavdelingen og 5 personer i reklame-/designavdelingen. De har også betydelig eksport til Finland. Les mer om våre samarbeidspartnere på https://www.neoonreklaam.ee og https://www.jaadisain.ee

Våre produkter holder høyeste kvalitet, og de skal være prisgunstige sammenliknet med våre konkurrenter. Det kreves mye håndarbeid i produksjonen av neon, og her har vi fordelen av at dette produseres i et lavkostland, som Estland fremdeles er. Jo større et skilt eller et prosjekt er, desto mer konkurransedyktige er vi på pris.

Vi får meget gode tilbakemeldinger fra våre samarbeidspartnere vedr. kvaliteten på skiltene, våre konkurransedyktige priser, hurtige leveringstider og gode service. Test oss på et uforpliktende pristilbud – og se mulighetene i våre konkurransedyktige priser og kvalitetsløsninger. 

Alle forespørsler om skilt, tilbehør og priser gjøres til daglig leder, Morten Anstem, mob.tlf. 93 22 89 30 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.