Neonskiltene er laget av synlige/eksponerte neonrør (8-15mm i diameter, avhengig av design), som er montert på et støttestativ eller bakplate. Vanligvis brukes elektroniske omformere som kraftforsyning, siden strømforbruket til disse er meget lavt. Regelen er at strømmen forblir under 100 W.

Neon småskilt er designet for innendørs bruk. Imidlertid er det mulig å bestille spesifikke skilt også for utendørs bruk.

 

På ramme På ramme
Neonskilt montert på ramme. Denne type skilt kan henge ned fra tak, festes direkte til vegg, eller settes horisontalt på en overflate. Rammen er konstruert av sammensveisede aluminiumstenger, og er pulverlakkert. Den elektroniske omformeren er festet på baksiden av skiltet. Skiltet har monteringskroker/-hull for oppheng.
På ramme og PVC På ramme og PVC
Neonskilt montert på ramme. Skiltet kan henge ned fra tak, festes direkte til vegg eller settes horisontalt på en overflate. Rammen er konstruert av sammensveisede aluminiumstenger, er pulverlakkert, og festet til plastikk bakpanel (PVC). Den elektroniske omformeren er festet på baksiden av skiltet. Skiltet har monteringskroker/-hull for oppheng.
På akrylplate På akrylplate
Neonskilt festet til en (bøyd) gjennomsiktig akrylplate (PMMA). Skiltet kan henge ned fra tak eller festes direkte til vegg. Den elektroniske omformeren er festet til bunnen av skiltets frontside. Skiltet har monteringskroker/-hull for oppheng.
På farget akrylplate På farget akrylplate
Neonskilt festet til en (bøyd) farget akrylplate (PMMA). Skiltet kan henge ned fra tak eller festes direkte til vegg. Den elektroniske omformeren er festet til bunnen av skiltets frontside. Skiltet har monteringskroker/-hull for oppheng.
Blinkende skilt Blinkende skilt
Neonskilt festet til en ramme eller (bøyd) akrylplate (PMMA). Skiltet kan henge ned fra tak eller festes direkte til vegg. Den elektroniske omformeren er festet til baksiden eller bunnen av skiltets frontside. Skiltet har monteringskroker/-hull for oppheng.