Neonreklame ANS ble etablert av Morten Anstem 1. februar 2004 - og holder til i Fredrikstad. Vi leverer alt innen skiltprodukter, enten det er med lys (LED/dioder, neon, lysrør) eller uten.

LED/dioder har overtatt mer og mer som lyskilde i skilt de siste årene, og siden 2005 har vi i samarbeid med våre partnere opparbeidet oss stor kompetanse på LED-/diodeskilt. Det er denne type skilt vi leverer mest av i dag.

Vi er forøvrig spesialister på neonanlegg; ferdigproduserte neonrør i alle farger, åpne små neonskilt -klargjort for stikkontakt (innendørs bruk) og store komplette neonskilt for fasader.

Vi har nært samarbeid med glassblåseri for neonrør, mekanisk produksjon og design-avdeling samt gode avtaler med leverandører av LED/dioder og transformatorer.

Vår målgruppe er skiltprodusenter/-leverandører, hvor vi samarbeider med noen utvalgte dyktige aktører i bransjen.

Vår målsetning er å utvikle og levere de beste løsninger til våre samarbeidspartnere.

 

Forretningsidé for Neonreklame ANS:

1. Neonreklame skal tilby et bredt utvalg av neonrør, neonskilt, LED-skilt og øvrige skilt til det profesjonelle markedet i Norden.

2. Kundens behov skal være selskapets rettesnor, samtidig som kvalitet og miljø skal stå i fokus.

3. Neonreklame skal basere sin drift på langsiktighet, tillit, kompetanse, effektivitet, fleksibilitet og lønnsomhet i hele verdikjeden, og våre kvalitetsprodukter skal være prisgunstige sammenliknet med våre konkurrenter.

4. Neonreklame skal utvikle og levere interessante løsninger for sine samarbeidspartnere, som igjen bidrar til at de får konkurransemessige fortrinn i sitt marked.

 

 

"Med valg av Neonreklame vil du få en trygg og erfaren samarbeidspartner."